Regulament

BUCHAREST IN_OUT / Orașul ca iluzie –  CONCURS PENTRU LICEENI

Organizare:

 1. Concursul este organizat de Centrul de artă MORA. Concursul se desfășoară on-line.
 2. Participanții la concurs sunt elevii din liceele din București.


Tema și calendarul desfășurării concursului:

 1. Tema concursului este: Bucharest IN_OUT / Orașul ca iluzie
 2. Calendarul desfășurării concursului:

Înscrierea la concurs:

 1. Înscrierea se face prin crearea unui cont de participant pe site-ul www.bucharestinout.ro. Completați următoarele informații: nume și prenume, adresă email, clasă (IX-XII), liceul, parolă.
 2. Din cont, puteți aplica la secțiunile: foto, video și/sau text: puteți aplica de maxim două ori la fiecare secțiune. Fiecare lucrare conține un material (imagine pentru foto, link din YouTube sau Vimeo pentru video sau text pentru secțiunea “text”).
 3. Restricții / limitări: Textul e limitat la 5000 de semne. Imaginile sunt limitate la 10 MB și vor fi convertite la maxim 3000×3000 px după încărcare.  Video-urile se acceptă doar din YouTube sau Vimeo.
 4. Vă puteți înscrie de maxim două ori la fiecare categorie. După ce perioada de înscrieri s-a încheiat, nu mai puteți edita/elimina înregistrările. Dacă o lucrare a fost acceptată și doriți să o modificați, lucrarea își va pierde statusul de acceptare și va trebui re-evaluată.
 5. Lucrările înscrise trebuie să fie originale, realizate de participanți. Participantul declară pe proprie răspundere, în momentul înscrierii, că este deținătorul drepturilor de autor asupra lucrării înscrise în concurs și că își asumă toate consecințele legale în cazul în care se dovedește că nu deține drepturile intelectuale asupra acesteia.
 6. Organizatorul își rezervă dreptul de a respinge materialele cu conținut pornografic, ofensator, care conțin injurii, care descriu orice formă de violență sau prezintă scene în care se produce durere cuiva sau scene de violentă sexuală sau de cruzime, scene care prezintă sau sugerează acte sexuale, care promovează rasismul, homofobia, discriminarea etnică sau socială, care dovedesc un caracter abuziv, indecent, care pot aduce prejudicii unei persoane și/sau încalcă dreptul la imagine al unei persoane, care conțin publicitate sau materiale promoționale.
 7. Participantul este unic responsabil pentru orice consecințe directe sau indirecte care pot apărea ca urmare a participării cu lucrări la acest concurs; organizatorul concursului nu își asumă răspunderea pentru nicio lucrare însușită în mod ilegal de către concurenți.
 8. Organizatorul concursului nu își asumă responsabilitatea în cazul în care terțe părți vor descărca/utiliza direct sau indirect materialele de pe site-ul concursului.

Evaluarea lucrărilor:

 1. Selecția va fi făcută de echipa de management a Centrului de artă MORA.
 2. Criteriile de selecție sunt:
 1. Lucrările câștigătoare vor fi promovate pe site și pe rețelele de socializare ale Centrului de Artă MORA și ale partenerilor media : Facebook și instagram timp de 2 săptămâni.
 2. Toate lucrările înscrise în concurs vor intra în arhiva Bucharest in_out și vor putea fi publicate, cu specificarea autorului, în publicații tipărite sau electronice, situri sau portaluri de net-partenere media sau pot fi folosite de organizatorii concursului, în scopuri de promovare noncomercială. Participanții își păstrează drepturile de autor asupra lucrărilor.
 3. Elevii vor primi diplome de participare.